Viktigt meddelande angående personröstning!

valsedel

Man kan enbart personrösta på Amineh Kakabaveh genom att använda Vänsterpartiet namnvalsedel för Stockholm och Stockholms län. Amineh står på plats nummer åtta.

Man personröstar genom att kryssa. Det går inte att använda en valsedel med enbart partinamn om man vill personrösta! Det går alltså inte att skriva till Aminehs namn på en sådan ”tom” valsedel. En sådan röst kommer inte räknas som en personröst.

Det har kommit till vår kännedom att det finns lokaler för förtidsröster där det saknas utlagda namnvalsedlar för Vänsterpartiet, vilket alltså gör det omöjligt att personrösta på Amineh. Det är Vänsterpartiet och inte Valmyndigheten som är ansvarig för att namnvalsedlar finns tillgängliga i röstningslokalen. Vi är angelägna om att få reda på vilka lokaler som saknar Vänsterpartiets namnvalsedlar. Meddela oss om ni känner till röstningslokaler i Stockholm och Stockholms län som saknar Vänsterpartiet namnvalsedlar.

Den som har förtidsröstat och ångrar sitt val kan du ångerrösta genom att gå och rösta i sin vallokal på valdagen. Försäkra dig om att ta med dig rätt valsedel till lokalen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.